Qui Som?

L’Assemblea Pagesa va néixer el juny del 2002.  Està formada  majoritàriament pagesos i pageses però també hi participen gent del món rural, ciutadania conscient i consumidors/es crítics amb el model agroalimentari actual.

La major part dels nostres membres són de pobles de Ponent i dels Pirineus, encara que també n’hi ha d’arreu de Catalunya. Tenim la seu social a Balaguer, a la comarca de la Noguera.

El funcionament es basa en una assemblea mensual oberta, periòdica i sobirana, en la qual es plantegen i discuteixen els temes a tractar.

L’Assemblea Pagesa és un moviment social i sindical de base rural i assembleària, una organització independent que treballa per una agricultura pagesa, autònoma, digna i respectuosa amb el medi ambient. Planteja com a objectiu principal la construcció d’un mon rural viu i habitat, en el qual els pagesos i pageses tinguin possibilitats de produir i vendre lliurement i on es compta amb la resta de la població rural per afegir-se a la lluita per un nou model de desenvolupament rural.